×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Liv Tyler alweer in verwachting

Liv Tyler alweer in verwachting
9.01.2016 -

Liv Tyler is opnieuw zwanger van haar aanstaande man David Gardner. Nog geen jaar geleden kregen ze een zoontje, Sailor Gene die in februari werd geboren.


Liv, die momenteel te zien is in de HBO-serie The Leftovers, schreef vrijdag op Instagram: "Goeie genade! Het ziet ernaar uit dat we opnieuw bezoek krijgen van de ooievaar. Er groeit weer een kleine Tyler Gardner in mijn buik. Ons gezin groeit. Ik ben zo dankbaar. David, ik hou van je."

Het wordt het derde kindje voor Liv Tyler, actrice in The Lord of the Rings en dochter van Aerosmith-rocker Steven Tyler. Met haar ex-man Royston Langdon heeft ze een tienjarig zoontje. David heeft ook een kind uit een eerder huwelijk.

In november bevestigde ze dat ze door David ten huwelijk is gevraagd door haar verlovingsring op Instagram te tonen.