×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lisa Marie Presley heeft tonnen belastingschuld

Lisa Marie Presley heeft tonnen belastingschuld
9.08.2019 -

Lisa Marie Presley, de dochter van Elvis en Priscilla, is de staat Californië ruim 402.000 dollar aan achterstallige belasting schuldig. Volgens de papieren werd de schuld van Presley opgebouwd tussen 2016 en 2017, de jaren waarin ze druk bezig was met haar scheiding van Michael Lockwood.


De zangeres hoeft misschien niet haar spaarrekening te plunderen om de schuld weg te werken, meldt The Blast. Vorige week werd namelijk bekend dat Lisa Marie een miljoenencontract heeft getekend bij een uitgever. Ze gaat daarvoor een aantal sappige verhalen uit haar eerdere huwelijk met Michael Jackson (1994-1996) opschrijven en zal daarnaast nieuwe dingen vertellen over haar vader Elvis.

Wanneer dat boek uitkomt, is nog niet bekend.