Lindsay Lohan niet verrast door arrestatie moeder

Lindsay Lohan was totaal niet verrast toen ze hoorde dat haar moeder Dina was opgepakt voor rijden onder invloed. "Lindsay noemde het een kwestie van tijd", aldus een insider.

De actrice vertrok in augustus uit de afkickkliniek waar ze van de rechter verplicht 90 dagen moest blijven. "Sindsdien heeft ze weinig contact met haar moeder, want Dina heeft een slechte invloed op Lindsay", vertelt de bron aan RadarOnline. Dat laatste is iets dat de mama Lohan overigens niet snel zal toegeven. "Ze is de laatste die zou bekennen dat ze een drankprobleem heeft, maar ze heeft het wel."

Lindsay werd al wel bij het huis van haar moeder gespot. "Ze houdt veel van haar, maar ze zet zichzelf en haar gezondheid nu op de eerste plaats en dat is heel goed van haar", besluit de ingewijde.

Dina werd eerder deze week aangehouden toen ze te hard reed. De agenten zouden er toen achter zijn gekomen dat ze twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol in haar bloed had. Ze werd meegenomen naar het bureau en nadat er een proces verbaal was opgemaakt, mocht ze naar huis.