Lindsay Lohan moet 3 maanden de gevangenis in

Lindsay Lohan verdwijnt voor 3 maanden achter te tralies. De actrice kreeg in 2007 een voorwaardelijke straf opgelegd, omdat ze dronken achter het stuur zat. Ze heeft zich niet aan de voorwaarden gehouden en ondervindt nu de gevolgen.

Mevrouw Lohan was niet komen opdagen op een verplichte cursus over alcohol, waardoor ze een alcoholmonitor om haar enkel moest dragen. Deze sloeg onlangs alarm en toonde aan dat ze 0,3 promille alcohol in haar bloed had. Lindsay ontkende dat ze gedronken had, maar rechter Marsha Revel had genoeg van haar mooie praatjes.

De rechter legde haar een gevangenisstraf van 90 dagen op. Na haar celstraf moet Lindsay ook nog voor 3 maanden naar een afkickcentrum. Na de uitspraak barstte de 24-jarige actrice in tranen uit en zei de blondine tegen de rechter: ‘Ik heb alles gedaan wat ik moest doen. Dit is geen grapje, maar mijn leven en mijn carrière. Ik wil niet dat je denkt dat ik jou niet respecteer en jouw voorwaarden.’ Maar het mocht niet meer baten, want Lindsay moet vanaf 20 juli toch echt de gevangenis in.