×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Linda slaat jaartje over met haar talkshow Linda’s Zomerweek

14.06.2018 -

Linda de Mol is volgend jaar niet op de buis met haar talkshow Linda's Zomerweek. De presentatrice, die momenteel haar handen vol heeft aan de opnamen van het zesde seizoen van het programma, stopt er een jaartje mee.


Linda's besluit staat 'los van wat er carrièrematig gaat gebeuren'. Het heeft niks te maken met of ik bij RTL blijf of niet', zei de presentatrice, die onlangs haar contract met RTL met een jaar verlengde. 'Ik ga deze zomer een film maken en daarom heb ik voor mijn doen een korte vakantie.'

Over de film, waar ze al twee jaar mee bezig is, kan Linda nog niet veel vertellen. 'Het wordt geen Gooische vrouwen, dat kan ik wel zeggen.' Volgens RTL Boulevard is de cast en financiering al rond.