Linda de Mol

Linda de Mol: ‘Wees een beetje liever voor elkaar’

Linda de Mol vindt 2022 “op de een of andere manier een heel negatief jaar”. Dat zegt de 58-jarige presentatrice voor de camera’s van Shownieuws. “Misschien ook persoonlijk”, vervolgt de Mol.

De Mol is van mening dat mensen tegenwoordig “heel hard zijn” en “heel zwart-wit”. “Wees een beetje liever voor elkaar”, aldus de presentatrice. De Mol deed die uitspraken tijdens een actie van haar foundation die arme gezinnen helpt. “We hebben gewoon te maken met een enorme crisis. Er is heel veel inflatie.”

“Geld maakt niet gelukkig. Dat weet ik inmiddels”, aldus De Mol. Daarmee refereert zij aan de rel die volgde nadat de misstanden rondom The Voice of Holland naar buiten waren gekomen. De presentatrice besloot in januari haar werkzaamheden tijdelijk neer te leggen nadat naar buiten was gekomen dat haar inmiddels ex-partner Jeroen Rietbergen beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij het programma. Rietbergen erkende dat hij “relaties van seksuele aard” had met vrouwen die betrokken waren bij The Voice. Daarop besloot Linda haar relatie met hem te beëindigen.