Linda de Mol en Jeroen Rietbergen hebben toekomst

De relatie tussen Linda de Mol en haar nieuwe liefje Jeroen Rietbergen is niet meer pril te noemen. "Ik denk echt dat er toekomst in zit", vertelt de blonde zonnestraal donderdag aan De Telegraaf.  

Linda en Jeroen waren beiden pas net weer op vrijersvoeten toen ze regelrecht in elkaars armen liepen en de vonk tussen de twee oversloeg. Eind november verbrak Linda na twaalf jaar haar relatie met Sander Vahle, van wie ze twee kinderen heeft, Julian (10) en Noa (7). Jeroen had eerder een relatie met actrice Lieke van Lexmond, maar maakte toch de overstap van bruin naar blond.

Volgens de Mol viel in het beginstadium van haar relatie met de toetsenist van Marco Borsato de gehele Nederlandse pers over haar heen. “Het is best raar dat zo veel mensen een mening hebben. Ook over Jeroen”, zegt de presentatrice. Er wordt gezegd dat ik te snel in zijn armen ben gevallen. Maar er is toch geen wetboek waarin staat hoe snel je opnieuw verliefd mag worden”, vervolgt ze. “Je hebt dat bovendien niet zelf in de hand. We hebben heel veel te maken gehad met oordelen.”

Ook tijdens hun eerste weekje weg samen naar Portugal, bleef de mediabelangstelling voor het kersverse koppel aanhouden. Naar eigen zeggen werden Linda en Jeroen achtervolgd door hordes fotografen. “Alsof Brad Pitt en Angelina Jolie in Portugal waren geland. Gelukkig gaat Jeroen er goed mee om. De laatste drie dagen, toen wij alleen nog maar om de situatie konden lachen, was iedereen weer vertrokken”, vertelt de blondine. 

Mama Linda heeft haar twee koters al op de hoogte gesteld van haar nieuwe liefde, toch niet de minste stap. “Ze hebben hem al wel ontmoet. Sander en ik zijn daar heel bewust mee bezig”, gaat de Gooische Vrouwen-actrice door. “Je wilt dat zij van alles eerder op de hoogte zijn dan de ouders van de kinderen op het schoolplein.” Daarbij is het contact met ex Sander volgens haar, gezien de situatie, ook opperbest. “Wij hebben alles samen heel goed kunnen regelen. De kinderen, de financiën. Alles”, vertelt ze. “Sander en ik gaan heel vriendschappelijk met elkaar om.”