×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Linda de Mol creatief directeur bij Net5

Linda de Mol creatief directeur bij Net5
14.02.2019 -

Linda de Mol wordt creatief directeur van de televisiezender Net5 van Talpa Network. Zij gaat dit samen doen met Jildou van der Bijl, hoofdredacteur van het magazine LINDA. Dat maakte het mediabedrijf donderdag bekend.


‘Daar zullen zij hun eigen visie loslaten op deze zender en hun kennis en ervaring van de doelgroep inzetten om de groeiambities van zowel LINDA. als Net5 te versterken’, aldus Talpa. Van der Bijl blijft, naast haar nieuwe functie, creatief directeur van LINDA.

Ook werd bekend dat mediabedrijf LINDA. wordt overgenomen door Talpa Network. Mood for Magazines, de uitgever van LINDA, werd mede-opgericht door Linda de Mol en was de afgelopen 15 jaar onderdeel van Sanoma Media Netherlands.