Linda de Mol blijft RTL voorlopig trouw

Linda de Mol heeft haar contract met RTL verlengd en stapt dus vooralsnog niet over naar SBS. 'Mijn contract loopt tot eind juni en ik ga voor een jaar bijtekenen bij RTL', zei Linda in RTL Boulevard.

'Er werd door iedereen al vanuit gegaan dat ik naar SBS zou gaan', vervolgt de presentatrice. Linda's broer John kocht het televisiebedrijf vorig jaar. Zijn zoon Johnny maakte al wel de overstap 'om zijn vader te helpen', zei de presentator vorige maand in een interview met het AD.

Ook Linda staat klaar als John haar nodig heeft: 'Het is mijn broer. Als hij zegt dat hij mijn hulp nodig heeft en heel graag wil dat ik kom, dan ga ik. Maar voor dit jaar staan er al heel veel programma's gepland'.

Linda, die nooit voor langer dan één jaar bijtekent, volgt de veranderingen in televisieland met alle aandacht: 'Ik ga kijken hoe alles ontwikkelt het komende jaar, dat er veel gaat verschuiven staat wel vast. En volgend jaar rond deze tijd ga ik weer kijken of ik bijteken of dat ik dan wel naar mijn broer ga'.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen