Lily Allen gearresteerd

Lily Allen werd zondag in de boeien geslagen nadat ze arriveerde op het vliegveld van Goald Coast in Australië. Het ging echter om een grap van de zangeres, die een agent vroeg de arrestatie in scène te zetten voor een leuke foto op Instagram. De baas van de agenten kon er niet om lachen.

"Het lijkt erop dat de agenten in kwestie zich mee lieten slepen in het moment. Standaard protocollen werden daarin geschonden", meldt een woordvoerder van de federale politie aan de krant The Sydney Morning Herald. "De zaak wordt nu intern onderzocht." De grap zou dus zomaar nog eens vervelend kunnen uitpakken voor de betreffende agent.

De foto, begeleid met de tekst "uhoh", is inmiddels van de Instagram-account van Lily Allen verdwenen. Weekend kan u de foto echter toch laten zien. Op de foto zit Lily geboeid op haar knieën terwijl een agent zich over de zangeres buigt om haar in bedwang te houden. Allen was onderweg naar haar optreden op het festival Splendour. De politie begeleidde haar van het vliegveld af.