×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lil’ Kleine opent festivalseizoen in Werchter

16.06.2018 -

Lil' Kleine heeft zaterdagmiddag het Vlaamse festival Werchter Boutique afgetrapt. Werchter Boutique, dat uitpakt met Bruno Mars en Oscar and The Wolf als headliners, is de opener van het festivalseizoen in Werchter. Er werden voor dit festival circa 55.000 tickets verkocht.


Na Lil' Kleine volgen zaterdag in het Festivalpark nog dj Rashida, Tom Odell, Jessie J en Years & Years. Om 22.45 uur is het de beurt aan de afsluiter Bruno Mars, bekend van hits als Finesse, That's What I like, Uptown Funk en Marry You.

Voorlopig is er volgens Dirk Claes, burgemeester van Rotselaar, van verkeersproblemen in de omgeving van Werchter nog geen sprake. 'De volkstoeloop komt heel traag op gang. Bij het concert van Lil'Kleine stonden er nog maar enkele duizenden op de weide', zegt Claes tegen persbureau Belga.