Lil' Kleine

Lil’ Kleine in Thailand voor professionele hulp

Lil’ Kleine laat donderdagmiddag via Instagram weten dat hij professionele hulp heeft gezocht in Thailand. Middels een video laat de rapper voor het eerst sinds lange tijd weer van zich horen en vertelt hij dat hij spijt heeft.

“Na een hele lange tijd niets van mij gehoord te hebben, wil ik op deze manier even iets van me laten horen,” begint hij zijn video. “Ik zie in dat ik veel te lange tijd op een ogenzonde manier heb geleefd, op een verkeerde manier heb geleefd en dat ik de verkeerde dingen heb gedaan als persoon.”

Lil’ Kleine gaat verder: “Dat ik mezelf niet ben geweest, dat ik verkeerd heb gehandeld en dat ik heel veel mensen heb pijn gedaan en heb gekwetst, en dat had nooit mogen gebeuren. Ik zie ook in dat wat er gebeurd is, fout is en dat daar hulp voor nodig is. Professionele hulp.”

De rapper onthult dat hij op dit moment in Thailand is en daar professionele hulp krijgt. “Ik weet dat het een hele lange weg gaat worden, maar ik ga er met volle moed tegenaan.”

Ook realiseert hij dat hij geen goed voorbeeld is geweest. “Voor mijn eigen kind wat ik wil zijn als vader, wat ik wil zijn voor de jeugd in Nederland en alle mensen die naar mij luisteren in Nederland. En ik wil dat jullie weten dat ik jullie heel erg mis. Echt heel erg. Dat ik van jullie hou en dat ik jullie snel hoop te zien.”