Lil Kleine

Lil Kleine en Jaimie reageren: ‘Wij houden erg veel van elkaar’

Lil Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes hebben voor het eerst gereageerd op alle commotie. ‘We zijn echt geschokt!’, laat het koppel weten.

Afgelopen weekend werd Lil’ Kleine opgepakt op Ibiza. Hij zou zijn verloofde Jamie Vaes hebben mishandeld. Die geruchten kloppen volgens het stel niet, blijkt uit een verklaring die de twee hebben gegeven. ‘Wij zijn echt geschokt door alle media-aandacht met betrekking tot onze relatie. De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd’, aldus het koppel.

Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, biedt zijn excuses aan voor de commotie die is ontstaan. ‘Hij ziet in dat bepaalde dingen anders moeten en wil hier graag zijn verantwoordelijkheid voor nemen’. Het stel vraagt de media om hen met rust te laten. ‘Zodat wij de gebeurtenissen van de afgelopen dagen samen als gezin een plekje kunnen geven. Wij houden erg veel van elkaar.’