Lieke van Lexmond is weer verliefd

Soapie Lieke van Lexmond en haar GTST-collega Mark van Eeuwen zijn verliefd. Het stel werd gespot terwijl ze samen een taxi deelden naar een hotelletje na afloop van een concert van zangeres Anouk in Arnhem.

“Het klopt dat Lieke en Mark elkaar heel leuk vinden. Hoe het afloopt weet ik niet, maar ze zijn zeker aan het daten. Het is fijn om Lieke gelukkig te zien”, bevestigt de manager van Lieke over het nieuwtje. Ook Lieke zelf doet geen moeite meer de kriebels voor haar nieuwe vlam te ontkennen. “Ik vind Mark een hele leuke jongen, die sexy en knap is”, aldus de playboy cover.

In het programma Life & Cooking van Carlo en Irene vertelde de brunette al sinds kort hevig aan het daten te zijn en de breuk met haar ex vriend Jeroen Rietbergen (de nieuwe vlam van Linda de Mol) verwerkt te hebben. Op de vraag van Carlo en Irene of ze iets met haar collega Mark zou hebben, antwoordde Lieke dat hij wel eens een van haar dates zou kunnen zijn. Mark zegt op zijn beurt Lieke een fantastische vrouw te vinden. Één plus één is twee, love is in the air!