Lieke van Lexmond doet het met Alain Clark

Het heeft er alle schijn van dat soapie Lieke van Lexmond en zanger Alain Clark binnenkort samen de studio induiken om een plaatje op te nemen.

“Dat lijkt me hartstikke leuk”, zei de zanger hierover via een telefonische verbinding in de TMF-show Reaction, die woensdagmiddag wordt uitgezonden. “Dat moeten we eigenlijk gewoon een keer doen.”

Het was altijd een van Lieke’s grootste wensen eens met de populaire Alain te werken en al die tijd was die droom maar één telefoontje van haar verwijderd. De actrice reageerde dan ook dolenthousiast toen de zaak beklonken werd aan de telefoon. “Wat leuk man, echt heel erg leuk”, zegt ze. “We gaan bellen en kijken of we elkaar ergens kunnen zien de komende weken.”

Lieke nam een tijd geleden het nummer ‘Alles altijd’ op, dat te horen is in een reclamespotje van het internetbedrijf Argeweb. In het programma Life & Cooking van het hilarische duo Carlo en Irene vertelde de actrice al het heerlijk te vinden om te zingen, maar dat haar vocale uitstapje nu zo’n vervolg zou krijgen had de brunette waarschijnlijk niet verwacht.