Wibi Soerjadi

Liefdesdrama voor Wibi Soerjadi

Het wil Wibi Soerjadi maar niet lukken om gelukkig te worden in de liefde. De meesterpianist is nog altijd vrijgezel sinds zijn laatste vriendin Celine hem dumpte. Hij hoopte dat zij nog terug zou komen, maar dat kan hij nu vergeten...

Op 2 maart volgend jaar viert Wibi Soerjadi zijn vijftigste verjaardag, maar zoals het er nu naar uitziet, beleeft hij die als vrijgezel. Op Valentijnsdag 2013 bekende Wibi dat hij verliefd was op Celine. Met Celine wilde hij trouwen – ’een echt sprookjeshuwelijk’ – en kinderen krijgen. Maar het was hem niet gegund… Eind 2015 zag hij haar vertrekken. Hij hoopte dat Celine nog terug zou komen, maar die hoop is nu de grond ingeboord. ‘Ik had dat wel gewild, maar ze heeft net een kind gekregen. Ze is zelfs verloofd,’ zegt Wibi teleurgesteld.

Celine heeft een relatie met Jeroen, en samen kregen zij baby Sylvain. ‘Dat is heel snel gegaan. Maar ik wens haar het beste. Ik hoop nog iemand tegen te komen, maar dat is tot op heden nog niet gebeurd’, aldus Wibi aan Weekend.

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 24 ligt nu in de winkel. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen