×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Liefdesbreuk Carolina Dijkhuizen

Liefdesbreuk Carolina Dijkhuizen
1.11.2018 -

In Weekend deze week de verhalen van maar liefst drie (!) sterren die hun relatie hebben verbroken. Ook Carolina Dijkhuizen zou niet langer samen zijn met haar vriend Gilles. ’Het klopt, Gilles en Carolina zien elkaar al een tijdje niet meer,' vertellen vrienden van de musicalster aan Weekend.


Ook de musicalwereld werd deze dagen opgeschrikt door een liefdesbreuk. Carolina Dijkhuizen en haar partner Gilles zouden niet langer een setje zijn. De laatste tijd kwam de musicalactrice opvallend vaak zónder haar vriend naar premières en andere showbizzfeestjes. Zowel bij het Gouden Televizier-Ring Gala als op de rode loper bij Mamma Mia ontbrak Gilles.

Bijna een jaar geleden nam Carolina haar nieuwe vriend voor het eerst mee naar een feestje. Toen vertelde ze aan Weekend: ’Gilles is een heel mooie, lieve man, die mij totaal vrij laat in mijn vak. Hij support me, dat is heel fijn. Het is ook een man die lekker zijn eigen leven heeft. We hebben het erg gezellig, ik ben momenteel héél gelukkig. Sinds onze eerste date zijn we onafscheidelijk.’

Lees het hele verhaal, en alles over de andere liefdesbreuken deze week in de nieuwe Weekend.