Liefde prins Andrew en Fergie bloeit weer op

De Britse prins Andrew en zijn ex-vrouw Sarah Ferguson overwegen naar verluidt opnieuw te gaan trouwen. De twee zijn volgens vrienden zo close dat een huwelijk niet lang meer op zich laat wachten.

De hertog en hertogin van York gingen in 1996 uit elkaar, maar ze bleven altijd contact houden. "Let op mijn woorden, ze gaan hertrouwen. Het is een kwestie van tijd", zegt een van de vrienden in The Telegraph. "Het zou me niets verbazen. Ze zijn samen een ontzettend leuk stel en, nog belangrijker, geweldige ouders", stelt een ander.

Vier jaar geleden liet prins Andrew al doorschemeren dat hij niet uitsloot weer met zijn ex in het huwelijksbootje te stappen. "Moeten we getrouwd zijn? Laat ik het op een andere manier zeggen, ik kan niet bevestigen of ontkennen dat het gebeurt", liet hij weten. "We hebben twee prachtige kinderen. En we zorgen nog steeds voor ze."

'Fergie' kwam in 1992 in opspraak nadat een Britse tabloid foto's had gepubliceerd waarop ze door financieel adviseur John Bryan aan haar tenen werd gezogen. Deze foto’s waren destijds ook in Weekend te zien.