×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

LIEF: Johnny de Mol heeft ‘telepatische band’ met zus

19.10.2017 -

Tijdens een interview met Fred van Leer op zijn Youtubekanaal, vertelt Johnny de Mol dat hij een hele diepe, bijna 'telepathische' band heeft met zijn zus Danielle.


Fred van leer vraagt aan Johnny wie hem altijd mag wakker bellen. De presentator hoeft geen seconde na te denken over zijn antwoord: 'Mijn zus mag me altijd wakker bellen'.

En de uitleg die daarna komt, is aandoenlijk: 'We hebben een hele hechte band, heel bizar bijna. Ik heb een keer gedroomd over haar dat ze door een bos liep. En toen werd ik wakker omdat ze me toevallig belde op dat moment. En het bizarre aan dit verhaal is dat ze ook echt door een bos liep op dat moment. Dus we hebben een soort telepatische band', vertelt hij.

'En daar komt ook nog eens bij dat ze de afgelopen 7 jaar in Australië heeft gewoond. Omdat ze aan de andere kant van de wereld zat, vind ik sowieso al dat ze me altijd mag bellen. We hebben toch een soort lijntje lopen ergens', glundert Johnny.

Hij is wel heel blij dat Danielle momenteel weer in Nederland woont: 'Haar man, John van het Schip, is trainer geworden van PEC Zwolle, dus daar ben ik wel héél blij mee', zo besluit de presentator.