×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lief: André Hazes verrast zoontje op Schiphol

Lief: André Hazes verrast zoontje op Schiphol
11.07.2019 -

André Hazes bracht de afgelopen week door op het zonnige Cuba, waar hij met twee van zijn bandleden genoot van al het moois op het eiland. Dit betekende echter wel dat hij zijn zoontje een week moest missen... Eenmaal weer geland op Schiphol rende hij naar het ventje toe om hem vervolgens lekker in de armen te sluiten.


Op Instagram deelt de zanger een filmpje van de hereniging met zijn oogappeltje. ‘Herenigd met mijn liefde’, schrijft André erbij. Hoewel het kleine ventje dacht dat zijn papa nog achter de grote glazen ramen zou zijn, werd hij verrast toen zijn vader opeens naast hem stond. En alsof dat nog niet genoeg was, had zijn vader ook nog speciaal voor hem een bijzonder T-shirt aangetrokken. Namelijk een shirt met daarop zijn favoriete superheld: Spider-Man! ‘Deze heb ik speciaal voor jou aangedaan. Papa heeft de hele dag voor lul gelopen voor jou’, grapt André.

View this post on Instagram

Herenigd met mijn liefde❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on