×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lichaam Judy Garland naar LA gevlogen

27.01.2017 -

De overblijfselen van de in 1969 overleden actrice Judy Garland zijn donderdagnacht overgevlogen van New York naar Los Angeles. Daar zal zij op de bekende begraafplaats Hollywood Forever worden bijgezet.


Volgens People besloten de nabestaanden van de The Wizard Of Oz-actrice hiertoe, omdat op haar eerste rustplaats niet genoeg ruimte was om een familiegraf te creëren waar ook haar kinderen, onder wie Liza Minelli, en kleinkinderen op den duur begraven zullen worden.

Judy bemachtigde haar rol als Dorothy in The Wizard Of Oz op haar zeventiende. Ze speelde daarna nog in talloze films en had ook een succesvolle carrière als zangeres. Ze overleed op haar 47e nadat ze per ongeluk een overdosis van een kalmeringsmiddel had ingenomen.