×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lichaam Hallyday onderweg naar Sint-Maarten

10.12.2017 -

Het stoffelijk overschot van de woensdag overleden Johnny Hallyday is onderweg naar Sint-Maarten. Het vliegtuig, met daarin de kist en de nabestaanden, vertrok zondagochtend vanuit Parijs, melden Franse media.


Het toestel vliegt naar Sint-Maarten, waarna het lichaam van Hallyday wordt overgebracht naar Sint-Bartholomeus. Op het Caribische eiland krijgt de zanger zijn laatste rustplaats. Hij had daar een villa.

Zaterdag namen de Fransen massaal afscheid van Hallyday. Tussen de 800.000 en een miljoen mensen waren afgekomen op de rouwstoet met de rockster. Tal van politici en showbizzfiguren woonden de plechtigheden bij. Het ging onder meer om oud-presidenten Nicolas Sarkozy en François Hollande.

Hallyday overleed woensdag aan de gevolgen van longkanker. Hij werd 74 jaar.