×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Liam Hemsworth reageert voor het eerst op stuklopen huwelijk

Liam Hemsworth reageert voor het eerst op stuklopen huwelijk
12.08.2019 -

Liam Hemsworth heeft voor het eerst gereageerd op zijn stukgelopen huwelijk met Miley Cyrus. Een dag nadat bekend werd dat de twee tot ieders verbazing uit elkaar zijn werd hij gespot in Byron Bay in Australië, waar hij steun zoekt bij zijn broer Chris.


De Daily Mail Australia spotte Liam en vroeg hem naar zijn eerste reactie. ‘Je zult nooit begrijpen hoe dit voelt’, reageerde de 29-jarige acteur kort. ‘Ik wil er niet over praten.’ Op foto’s is te zien dat Liam behoorlijk kapot lijkt van de breuk. Hij loopt met een bedrukt gezicht over straat.

Miley lijkt het ondertussen een stuk minder zwaar te hebben met de breuk. Zij werd afgelopen weekeinde zoenend betrapt met Kaitlynn Carter, de ex van The Hills-ster Brody Jenner. De twee zijn momenteel op vakantie in Italië. Liam en Miley waren nog niet eens een jaar getrouwd.