×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Levi van Kempen piloot?

Levi van Kempen piloot?
29.03.2019 -

Levi van Kempen lijkt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging in zijn leven. De 30-jarige acteur, presentator en zanger gaat volgens Transavia beginnen aan een pilotenopleiding.


Uit 500 aanmeldingen heeft Transavia twaalf kandidaten geselecteerd voor een 22 maanden durende opleiding tot First Officer op een Boeing 737. Een van de twaalf gelukkigen is Levi van Kempen.

Aangezien de opleiding uitgerekend op 1 april begint, lijkt het erop dat het gaat om een grap. Aan de andere kant heeft de acteur een vliegbrevet. Twee jaar geleden moest hij in de Verenigde Staten nog een noodlanding maken. Hij vloog met vrienden van Palm Springs naar Las Vegas en kwam te laat op de landingsbaan terecht. ’Ik schoot van de baan af en kwam zo’n 200 meter verder in de woestijn tot stilstand,’ vertelde hij destijds.

Foto: Instagram Levi van Kempen