×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lesbienne bij Boer Zoekt Vrouw

5.09.2014 -

Aan de nieuwe serie van Boer Zoekt Vrouw doet dit seizoen ook een boerin mee die een leuke vrouw zoekt. Dat onthulde Yvon Jaspers afgelopen vrijdagavond.


Het is voor het eerst dat in het programma een boerin op zoek gaat naar een vrouw. In eerder seizoen deed al wel boer Willem mee, die een man zocht. Die zoektocht liep uiteindelijk op niets uit, maar Yvon Jaspers verwacht dat de lesbische boerin wel geluk zal vinden. 'Ze is achter in de dertig en erg leuk,' aldus de presentatrice. Ook onthulde ze dat er dit seizoen een boer mee doet, waarvoor ze zelf zou kunnen vallen. Ze vond hem zo leuk dat ze het zelfs thuis met haar man had besproken. Boer Zoekt Vrouw start op zondag 7 september.