Léonie uit Boer Zoekt Vrouw nog steeds getrouwd

Volgens de wet is Léonie uit het programma ‘Boer zoekt vrouw’, nog steeds getrouwd. De scheidingsprocedure is enige tijd geleden in gang gezet echter nog niet volledig afgerond.

De redactie van Boer Zoekt Vrouw en boer Gerard blijken wel op dehoogte te zijn van de huidige burgerlijke status van de Erpse Leonie. “Léonie heeft zich in februari 2007 ingeschreven als single en zovoelde zij zich ook. Zij leeft al lang gescheiden van haar man, dietegenwoordig in het Brabantse Veghel woont”, aldus een woordvoerdervan het programma.

Het programma ‘Boer zoekt vrouw’ is al tijden niet meer van deNederlandse buis weg te denken en zal binnenkort wellicht ook op hetwitte doek zijn opwachting maken. Vrijdag werd bekend dat deproducenten van de Kameleon-films en De Scheepsjongens Van Bontekoe,dit jaar nog een film willen maken geinspireerd op het kijkcijferkanonvan de KRO.  

De titel voor de “romantische plattelandskomedie voor het hele gezin”zou ‘Boer roept vrouw’ worden en verwacht wordt dat de film in hetvoorjaar van 2009 in de bioscoop zal gaan draaien.