×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Leden Eagles of Death Metal geweerd bij Sting

Leden Eagles of Death Metal geweerd bij Sting
13.11.2016 -

Twee leden van de Amerikaanse rockband Eagles of Death Metal zijn zaterdag de toegang geweigerd toen ze het concert van Sting wilden bijwonen in Bataclan in Parijs. Dat melden Franse media. Het theater werd zaterdag een jaar na de bloedige terreuraanslag weer heropend.


De directeur van het poppodium laat weten dat de mannen niet welkom waren vanwege uitspraken van zanger Jesse Hughes eerder dit jaar. Hughes stelde dat de beveiliging van het theater mogelijk betrokken was bij de aanslag.

Op 13 november vorig jaar stapten drie IS-terroristen bewapend met automatische geweren en bomgordels de zaal binnen waar de Amerikaanse rockband optrad. Bij het bloedbad in Bataclan vielen negentig doden.