Laura Vlasblom gaat trouwen

Laura Vlasblom gaat in september trouwen met haar vriend Michel. Het stel geeft elkaar het jawoord in de omgeving van het Spaanse Marbella.

Laura is ten huwelijk gevraagd in Toscane. Het was op het pleintje waar een deel van La vita e bella opgenomen is, de favoriete film van de voormalig Frizzle Sizzle-zangeres.

De keuze van de jurk is inmiddels al gemaakt. “Ik wilde eigenlijk inhet zwart trouwen, daar loop ik namelijk het liefst in. Maar ja, zwartin het zonovergoten Zuid Spanje zag ik niet zo zitten. Dus werd hettoch wit, een echte romantische trouwjurk”, vertelt Laura.Voor de zangeres is het de eerste keer dat zij in het huwelijksbootje stapt.Zij had eerder een relatie met Bastiaan Ragas, maar van een bruiloft ishet nooit gekomen. Wel hebben zij een 6-jarige zoon. Michel heeft degrote stap eerder gewaagd, maar zijn huwelijk liep op de klipppen.Hij heeft vier kinderen met zijn ex-vrouw.

In de Weekend van deze week vertelt Laura uitgebreid over haar huwelijksplannen en is meer te lezen over haar eerste solo theatervoorstelling Rok, die maandag in première ging.