×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Laura van Kaam heeft kliniek verlaten

2.08.2017 -

Laura van Kaam is ontslagen uit de kliniek waarin ze werd opgenomen vanwege een zware depressie. Sinds maandag is de negentienjarige zangeres weer thuis.


De behandeling heeft resultaat gehad, maar er is nog steeds werk aan de winkel. "Beter ben ik nog niet", zegt Laura tegen Omroep Gelderland. "Ik zal ook na deze opname verder behandeld worden. Maar ik bouw, samen met mijn lieftallige gezin, gewoon rustig verder. Ik ben sterker en heb veel inzichten gekregen."

Volgens de zangeres, die in 2013 The Voice Kids won, was haar opnameperiode allesbehalve een vakantie. "Ik heb hard gevochten om te staan waar ik nu sta. Er is een hele ommekeer van medicijnen gemaakt, wat natuurlijk een zwaar proces is", aldus Laura, die ook wat 'kilootjes' moest aankomen. "Waar ik bij binnenkomst van de opname niet eens een kopje thee kon vasthouden met een hand, heb ik nu ook de kracht in mijn lichaam wat terug."

Laura onthulde eind vorig jaar dat ze kampt met een depressie. In november wil ze haar comeback maken op het podium. Dan staat een theatershow gepland in Ulft.