×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Latenightshow voor Paul Rabbering op Radio 2

19.06.2018 -

Paul Rabbering presenteert vanaf 2 juli dagelijks de late avondshow op NPO Radio 2. Rabbering neemt het uitzendtijdstip van 22.00 tot 24.00 over van Jan Willem Roodbeen, die met met Jeroen Kijk in de Vegte de ochtendshow gaat presenteren.


Paul Rabbering laat vanaf Ibiza aan RTL Boulevard weten 'ongelooflijk veel zin te hebben in dit dagelijkse tijdslot op NPO Radio 2.'

Roodbeen presenteert deze maand de Roodshow Late Night voor het laatst en volgt vanaf 2 juli Gerard Ekdom op als ochtend-jock. Rabbering had eerder een show in het weekend, maar presenteert sinds februari de Paul & Frank op Vrijdagshow met Frank van 't Hof van 20.00 tot 22.00 uur.