Las Vegas heet Britney welkom met strippers

Britney Spears is dinsdag op spectaculaire wijze verwelkomd in Las Vegas. De zangeres, die deze maand haar eerste show geeft in Sin City, was het middelpunt van een feest met slangenbezweerders, acrobaten, dansers en showgirls.

De fameuze Vegas Strip werd speciaal voor Brit afgesloten zodat ze in een stoet van acht auto's haar entree kon maken. ''Ik voel me al helemaal thuis hier bij Planet Hollywood'', aldus Spears. ''Het is heel leuk om dit te vieren met zo'n fantastisch welkomstfeestje. Ik vind het erg spannend dat iedereen naar mijn nieuwe show kan komen kijken. Het is al over een paar weken.''

De blonde Spears kreeg ook nog eens grote bos bloemen van Planet Hollywood-voorzitter David Hoenemeyer, die haar nog even feliciteerde met haar verjaardag. Britney vierde maandag haar 32e verjaardag. ''Ik ben zo blij dat ik hier ben. Dit is mijn stad. Ik kan niet wachten om jullie bij de opening te zien'', zei het popidool volgens Las Vegas Sun.

Britney begint op 10 december met repeteren in Las Vegas en op 27 december is de eerste show. De zangeres zal 50 optredens geven in 2014 en 2015.