Placeholder

Lady Gaga verrast Tony Bennett

Tony Bennett viert vandaag zijn 89e verjaardag. Zijn duetpartner Lady Gaga besloot hem daarom te verrassen met een gigantische taart.

Het opvallende duo sloot afgelopen zaterdag hun veelbesproken wereldtour af in Washington. Tijdens het afsluitende optreden besloot Lady Gaga alvast de verjaardag van Tony te vieren en droeg Duke Ellingtons nummer I'm Beginning To See The Light aan hem op. Vervolgens zong ze Happy Birthday voor de crooner.

De taart die het podium werd opgereden torende boven de twee muzikanten uit en was een kopie van de taart die president John F. Kennedy kreeg toen hij werd toegezongen door Marilyn Monroe. Op haar Twitter verklapte Lady Gaga de verrassing eerder al met een foto: "Tony kijkt niet al te vaak op internet dus ik wil jullie de verrassing laten zien die we hebben gemaakt voor de laatste show vanavond", schreef de popster die tevens lovende woorden overhad voor de samenwerking met Bennett: "Het is erg jammer dat de tour voorbij is. Ik zal dit nooit vergeten zolang ik leef. En misschien nog wel langer."