Placeholder

Lady Gaga ontkent huwelijk

Lady Gaga heeft geen trouwplannen, hoewel ze onlangs in een bruidswinkel in Toronto werd gespot. De zangeres draagt gewoon graag trouwkleding, zo laat ze weten via Twitter.

"Ik stoor me eraan dat ik zou moeten trouwen om bruidskleding te dragen", schreef Gaga woensdag aan haar Twitter-volgers. "Ik bedoel, wat als ik het nou gewoon heerlijk vind om wit kant en parels te dragen, zonder dat het vreemd hoeft te zijn."

Gaga heeft een relatie met acteur Taylor Kinney, die bekend is van de serie Chicago Fire. Hoewel de twee dus geen trouwplannen lijken te hebben, is de popster nog altijd gek op haar geliefde. "Hij speelt een held op tv maar in het echte leven is hij mijn held", twitterde ze dinsdag nog over Kinney, die toen jarig was.

De voormalig assistente van Lady Gaga, Jennifer O'Neill, gaat overigens een onthullend boek over de zangeres schrijven. O'Neill, die vorig jaar naar de rechter stapte om geld van haar ex-baas te eisen, heeft volgens New York Post getekend voor het boek bij uitgever Atria Books.

Het boek gaat Fame Monster heten en zal gaan over de periode van 2009 tot 2011, toen O'Neill voor Lady Gaga werkte. Vorig jaar eiste de vrouw bijna 400.000 dollar (295.000 euro) van Gaga voor gemaakte overuren en daarnaast een schadevergoeding. Ze klaagde dat ze 24 uur per dag beschikbaar moest zijn en daardoor geen tijd had voor een eigen leven. Gaga verklaarde in een reactie dat ze haar assistente altijd goed had behandeld en dat de baan nu eenmaal geen vaste werktijden voorschrijft.

De rechtszaak eindigde in een onbekende schikking. Volgens insiders zou de boekdeal die O'Neill nu heeft getekend weleens een miljoen dollar (740.000 euro) waard kunnen zijn.