×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Lady Gaga datet met Jeremy Renner’

‘Lady Gaga datet met Jeremy Renner’
22.03.2019 -

Het lijkt erop dat Lady Gaga en Jeremy Renner aan het daten zijn. Volgens ingewijden hebben de zangeres en de Avengers-acteur het uitermate gezellig met elkaar, zo vertellen ze aan het Amerikaanse blad People.


Het liefdesleven van de 32-jarige zangeres houdt de gemoederen de afgelopen weken flink bezig, sinds in februari bekend werd dat Gaga en haar verloofde Christian Carino na een relatie van twee jaar uit elkaar zijn. Er werd gefluisterd dat Bradley Cooper een aandeel had in de breuk en dat ze tijdens de opnames van de film A Star is Born verliefd waren geworden op elkaar.

Deze geruchten werden sterker na een intiem muzikaal optreden van de twee tijdens de uitreiking van de Oscars. Zo werd er zelfs geschreven dat Gaga in verwachting zou zijn van de getrouwde Bradley. De zangeres ontkende de laatste roddel echter en zei op Instagram enkel in verwachting te zijn van een nieuw album.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy holidays everyone! Blessings to you all #friends #family #gather #sharedexperiences #loveandlaughter

Een bericht gedeeld door Jeremy Renner (@renner4real) op