Lady Gaga-at nog niet naar huis

Na haar concert in Melbourne zaterdag was Lady Gaga allesbehalve uitgedanst. Boven op de toog in de plaatselijke Cherry Bar feestte de artiest tot diep in de nacht vrolijk verder.

Gaga had het enorm naar haar zin op de bar, zo is te zien op social media. "Leven na middernacht. Melbourne Metal Madness", schrijft ze op Twitter. Op foto's is te zien hoe ze in lingerie uit haar dak gaat. ‘DJ Mermaid, die die avond achter de draaitafels stond, gaf me met haar metalnummers de beste kater ooit', meldt Gaga.

De vrouwelijke dj doet ook uitgebreid verslag van de vrolijke nacht. "Ik heb minstens 10 van haar verzoeken gedraaid. Ze is een echte metalhead!", staat op de Facebookpagina van de Australische bar. De zangeres vroeg onder meer naar AC/DC-nummers. "Het beste moment was toen ze op de bar Long Way To The Top voor me zong. Een geweldige avond."

Gaga en haar gevolg wilden twee jaar geleden ook al losgaan in een afgehuurde Cherry Bar, maar kregen toen nul op het rekest. De uitbater had namelijk al een reservering staan.