×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katja en Freek voorzien bruiloftsgasten van vitaminerijke maaltijd

Katja en Freek voorzien bruiloftsgasten van vitaminerijke maaltijd
20.06.2019 -

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk schotelen hun bruiloftsgasten zaterdag een vitaminerijke maaltijd voor. De aanstaande bruid deelt op Instagram een video van een enorme groentebestelling die voor het huwelijk is gearriveerd.


In het filmpje op haar Instagram Story is te zien dat er talloze kratten en dozen vol met groenten klaarstaan om gebruikt te woorden voor het huwelijksdiner. Zo gaat er gekookt worden met onder meer groene asperges, suikermais, gele tomaten, vleestomaten en champignons. Ook doet de video vermoeden dat chef-kok Pépé Topper is gevraagd het diner te bereiden.

Eerder deze week deelde de presentatrice al een foto van de natuurwijn die de gasten te drinken krijgen, die vrienden van het stel ‘speciaal voor ons liefdesfeest hebben geproduceerd’.