×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Laatste repetitie OG3NE niet vlekkeloos

10.05.2017 -

De dames van OG3NE stonden woensdag aan het einde van de middag voor de derde keer op het Eurovisiepodium in Kiev voor een repetitie van de tweede halve finale van het liedjesfestijn. Lisa, Amy en Shelley waren na afloop tevreden en zijn naar eigen zeggen bijna klaar voor het eerste moment waarop hun act officieel wordt beoordeeld, woensdagavond door de vakjury's.


Lisa: "Het ging goed. Vanavond gaan we er natuurlijk helemaal vol voor, dus nu kunnen we de laatste puntjes op de i zetten." De vakjury's beoordelen woensdagavond alvast alle acts die donderdag aantreden in de tweede halve finale. Daarna is het lot van OG3NE al voor de helft bepaald, de vakjurystemmen tellen voor 50 procent mee in de eindbeoordeling.

"Vanavond is net zo belangrijk als donderdagavond", stelt Shelley. "Het moet vanavond net zo goed gaan als morgen." Amy: "We gaan rocken vanavond! En morgen ook."

De repetitie woensdagmiddag in de Oekraïense hoofdstad verliep, anders dan eerdere keren, niet helemaal vlekkeloos voor het trio. "De instart ging fout", geeft Shelley lachend toe. "Maar goed, daar is het de generale voor. Straks gaat dat natuurlijk niet gebeuren."

Wat er volgens de dames nog beter kan? "Eigenlijk alles", daarover zijn ze het eens. Amy: "Als we daar straks staan, en de hele zaal zit vol, dan krijgen we nog net even een extra boost. Dan krijgt het net wat meer vuur en passie."