La Cage Aux Folles

Komt dat zien, komt dat zien! In La Cage Aux Folles is het één dolle boel, waar alles kan én alles mag! Bij het zien van de prachtige travestieten in mooie pakjes en bij het horen van de geweldige zangkunsten is het één en al genieten!

De musical La Cage Aux Folles draait om het liefdevolle koppel Albin (John van Eerd) en Georges (Stanley Burleson). Zij runnen samen de befaamde travestietenclub La Cage Aux Folles, waar Albin elke avond als de beroemde Zaza optreedt. Wanneer de zoon van Georges wil trouwen met de dochter van een conservatieve politicus, moet het gezin zich gaan gedragen als een ‘normale’ familie, maar dat is nog erg lastig…

La Cage Aux Folles is in één woord geweldig! Deze musical heeft alles; prachtige kostuums, een mooi decor, heerlijke zang en dans. Natuurlijk draagt het geweldige acteerwerk ook bij aan het hoge niveau van deze musical. Vooral John van Eerd en Stanley Burleson maken het geloofwaardig. Zij spelen vol overtuiging, waardoor je meeleeft met de personages. Maar ook de achterliggende boodschap is er één om in je achterhoofd te houden. Namelijk: je bent wie je bent… Kortom, deze musical moet je zien!