Kylie Minogue verzuipt in Voice-stoel

Kylie Minogue is zo klein dat ze een opstapje nodig heeft om in de rode draaiende stoel van de Britse versie van The Voice te kunnen klimmen.

''Het trapje van blokken is echt heel schattig'', vertelt een ingewijde aan Daily Star. ''We hebben nog overwogen de stoel te verlagen, maar dat zou hoofdbrekens opleveren. Dan hadden we alle stoelen opnieuw moeten ontwerpen, anders zou die van haar uit de toon springen. Het blok kan ze ook gebruiken als voetensteun, zodat haar voeten niet bungelen.''

De Australische zangeres maakt volgende maand haar debuut in de BBC-show, samen met Ricky Wilson die eveneens een nieuwe coach is. Ze vervangen Jessie J en Danny O'Donoghue. De twee andere juryleden die blijven zijn Will.i.am en Tom Jones. De programmamakers rekenen erop dat de nieuwe coaches erg veel kijkers zullen trekken. ''Kylie brengt de warmte in de show die wellicht ontbrak. Haar aantrekkingskracht is universeel. Meisjes willen haar als vriendin en jongens willen met haar uit. Die combinatie is gewoon perfect''.