×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Kylie Jenner en Travis Scott gaan trouwen’

‘Kylie Jenner en Travis Scott gaan trouwen’
16.07.2019 -

De familie Kardashian heeft binnenkort mogelijk een bruiloft te vieren. Kylie Jenner en Travis Scott zouden serieus overwegen om de volgende stap in hun relatie te zetten en elkaar het jawoord willen geven.


‘Kylie is heel blij met haar leven. Zij en Travis praten al over een huwelijk’, aldus een ingewijde aan People.

De 21-jarige Kylie en 28-jarige Travis zijn sinds april 2017 bij elkaar. In februari vorig jaar werd hun dochter Stormi geboren. Zij zou binnenkort wel eens een broertje of zusje kunnen krijgen. ‘Iedereen denkt dat Kylie binnenkort zwanger is van haar tweede kindje. Ze proberen het’, weet de bron.

Fans speculeren al langer over een eventueel huwelijk. In een interview met Paper Magazine zei Kylie eerder dat ze een eventuele verloving niet geheim zou houden. ‘Ik zou het aan iedereen vertellen’, aldus de realityster.