×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kylie Jenner duikt op met bolle buik

25.01.2018 -

Kylie Jenner is voor het eerst sinds tijden in het openbaar verschenen. Op foto's die in handen zijn van TMZ is de 20-jarige Kylie te zien met babybuik en al.


Op de foto is Kylie aan de wandel met haar beste vriendin en moeder Kris in haar kielzog. Het drietal zou net een perceel in Hidden Hills hebben bezocht.

Het halfzusje van Kim Kardashian verwacht in februari haar eerste kindje, maar heeft gedurende haar zwangerschap tot nu toe zoveel mogelijk de publiciteit gemeden. Zo verborg de jongste 'KarJenner'-telg zich op een recente familieshoot voor modelabel Calvin Klein achter haar zussen.

Bekijk hier de foto's van de zwangere Kylie.

Naar verluidt krijgen Kylie en haar vriend Travis Scott een meisje. Zus Kim verwelkomde eerder deze maand via een draagmoeder haar derde kind en zus Khloe Kardashian is ook in verwachting van haar eerste kind.