×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kylie Jenner bevallen van dochter

5.02.2018 -

Kylie Jenner is moeder geworden. Ze beviel donderdag van een prachtig en gezond meisje, zo laat de realityster weten.


Het halfzusje van Kim Kardashian beviel in het ziekenhuis Cedars-Sinai in Los Angeles. Het kindje van Kylie en haar vriend rapper Travis Scott weegt bijna 3,9 kilo, meldt TMZ.

Kylie Jenner heeft gedurende haar zwangerschap zoveel mogelijk publiciteit vermeden. 'Ik heb ervoor gekozen mijn zwangerschap niet met de hele wereld te delen', schrijft Kylie op Instagram. 'Ik moest mezelf stressvrij voorbereiden op deze nieuwe rol'. De kersverse moeder is dolgelukkig: 'Ik heb nog nooit zoveel liefde en geluk gevoeld'.

 

 

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Zus Kim verwelkomde eerder deze maand via een draagmoeder haar derde kind en zus Khloe Kardashian is ook in verwachting van haar eerste kind.