Kylie heeft nog steeds liefdesverdriet

Haar breuk met Andres Velencoso is inmiddels bijna een half jaar gleden, maar Kylie Minogue heeft nog steeds liefdesverdriet. Misschien heeft ze haar afscheid van het Spaanse model nog niet helemaal verwerkt: "Dat zou wel kunnen, ja. Dat zou zeker kunnen", vertelde ze het blad Attitude.

Toch is er ook goed nieuws: "Het is niet zo lang geleden. Ik ben de fase waarin ik elke avond huil wel voorbij." De zangeres heeft nog steeds contact met haar ex. "Natuurlijk niet zoals het vroeger was… Het is een geweldige man en dat is belangrijk." Ze heeft het te druk om te kunnen zwelgen in zelfmedelijden: "Ik vind het fijn dat ik zo veel afleiding heb. Ik zit niet thuis met heimwee."

Ondanks een aantal serieuze relaties is de nu 45-jarige zangeres nooit in het huwelijksbootje gestapt. Dat had de break-up alleen maar lastiger gemaakt, weet ze. "Ik denk dat wettelijke afspraken het nog moeilijker kunnen maken, maar je weet dat je altijd hartzeer, verdriet en alle andere dingen krijgt die bij een breuk horen, zelfs wanneer je niet getrouwd bent. Het doet pijn, maar ik denk dat je veerkrachtiger bent als het niet de eerste keer is."