Placeholder

Kurt Russell reageert op huwelijksgeruchten

Kurt Russell en Goldie Hawn zijn al meer dan 30 jaar samen. Het gerucht dat de twee elkaar eindelijk het jawoord gaan geven, ging al een tijdje rond. Maar volgens Kurt is er geen sprake van een huwelijk. 'Helaas..voor degene die willen horen dat we gaan trouwen, heb ik geen goed nieuws'.

Toen Goldie Hawn in november werd gespot met wat leek op een trouwring gingen de geruchten rond dat zij en Kurt Russell, na meer dan 30 jaar, eindelijk zouden trouwen. The Huffington Post meldt dat Kurt een einde maakt aan deze geruchten. 'Helaas..voor degene die willen horen dat we gaan trouwen, heb ik geen goed nieuws'.

Goldie heeft zich ook al eerder uitgelaten over trouwen. 'Een relatie die standhoudt, heeft niets te maken met trouwen. Het gaat om communicatie en hoe goed je bij iemand past. Je moet er beiden aan werken. Als een persoon niet meewerkt, houdt een relatie geen stand', aldus Goldie.

In 2011 liet Goldie al weten dat ze niet wil trouwen. 'We zijn gelukkig met zoals het is. Dus wat is het punt van trouwen? Het gaat erom dat je elke dag de keuze maakt dat je er wilt zijn.'