×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kristin Davis adopteert tweede kindje

7.05.2018 -

Gezinsuitbreiding voor Kristin Davis. De 53-jarige Sex And The City-actrice heeft een zoontje geadopteerd, meldt Marc Malkin van E! News.


Het is de tweede keer dat Davis een kindje adopteert. In dat 2011 deed ze dat ook al. Toen verwelkomde ze dochter Gemma Rose, die inmiddels zeven jaar oud is.

Eerder sprak Kristin al openhartig over de adoptie van haar dochter: 'Ik ben blank. Ik leef als bevoorrechte blanke. Voor de adoptie dacht ik te weten dat ik in een bevoorrechte positie zit, wat dat betekende. Maar zodra je een kind hebt, wat een soort hart buiten je eigen lichaam is, en dat hart zit toevallig in een donker lichaam en je ziet mensen je kind tegenwerken, beangstigt mij dat enorm'.