Kris Jenner

Kris Jenner laat zich voor het eerst uit over scheiding Kim en Kanye

In januari werd bekend dat Kim Kardashian en Kanye West na zeven jaar uit elkaar gaan. Kris Jenner heeft zich donderdag voor het eerst publiekelijk uitgelaten over de aanstaande scheiding van haar oudste dochter.

‘Een scheiding is altijd vervelend als er kinderen bij betrokken zijn. En ze hebben er samen vier’, vertelt Kris in een interview met het Australische radioprogramma The Kyle & Jackie O Show. ‘Het goede van onze familie is dat we er voor elkaar zijn en heel veel van elkaar houden. Ik gun zowel Kim als Kanye het allerbeste en wil vooral dat de kindjes gelukkig zijn, dat is het doel’, aldus Kris, die eraan toevoegde dat waarschijnlijk elke moeder dit voor haar kind zou wensen.

Keeping Up With The Kardashians

Er werd haar ook gevraagd of de scheiding een rol gaat spelen in het laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians, dat net van start is gegaan. ‘Ik heb geen idee wat er uiteindelijk te zien is, we zijn pas net begonnen met uitzenden. Ik denk dat er wel iets over te zien zal zijn, maar het is en blijft natuurlijk een privézaak. Kim wil dit oplossen met haar eigen familie en wanneer ze er klaar voor is, dan zal ze dat wellicht ook publiekelijk doen.’