×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kraantje Pappie keerde ‘met hangende pootjes’ terug

20.02.2018 -

Kraantje Pappie dacht ooit dat hij meer vrijheid wilde dan hij had in de relatie met zijn vriendin. In Viva vertelt de rapper echter dat hij tijdens een breuk enkele jaren geleden 'met hangende pootjes' terug is gegaan.


De muzikant, die eigenlijk Alex van der Zouwen heet, is al ruim tien jaar samen met zijn vriendin Sarah. In 2011 gingen ze tijdelijk uit elkaar: 'Ik dacht dat ik vrijheid nodig had en ben ertussenuit gegaan om te kijken wat er allemaal te vinden was. Ik kwam er al gauw achter dat het geen reet voorstelt'.

In het interview, dat hij had met Tatum Dagelet, vertelt de rapper dat er voor vreemdgaan geen plek is in zijn relatie: 'Het is best wel een heftige keuze: voor één iemand kiezen met wie je het leven leidt. Wij kiezen ook heel duidelijk voor monogamie en ik zie het als een eer dat Saar mij dusdanig hoog heeft zitten dat ze dat met mij aandurft'.