×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kort geding tegen Gordon van de baan

15.02.2018 -

Het kort geding dat Gordon boven het hoofd hing gaat niet door. Dat heeft advocaat Vincent van der Velde bevestigd.


Gordon werd beschuldigd van smaad en laster nadat hij foto's van hem met zijn vermeende nieuwe liefde op sociale media had gepost. Ook had de presentator de naam van de man erbij gezet. Volgens Van der Velde, de advocaat van de man, is er nooit sprake geweest van een liefdesrelatie. De man eiste via zijn advocaat dat Gordon alle foto's waar ze samen op staan en eventuele naamsvermeldingen van sociale media verwijdert.

Gordon gaf daar woensdagochtend gevolg aan. Hij verwijderde alle foto's van hem en zijn 'liefde' van Instagram en Facebook. Daardoor is er, volgens advocaar Van der Velde, 'op dit moment geen noodzaak meer voor een kort geding'.