×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Koos moet optredens afzeggen

18.07.2018 -

Koos Alberts moet in ieder geval tot september al zijn optredens afzeggen. De zanger laat weten binnenkort een chemokuur te moeten ondergaan. De tumoren die gevonden werden in zijn blaas blijken toch kwaadaardig te zijn.


Binnenkort volgt een gesprek met de oncoloog, maar het is in elk geval al duidelijk dat Koos een chemokuur moet ondergaan. Over de tijdstermijn en het aantal behandelingsmomenten is nog niks bekend. In verband daarmee hebben Joke Alberts en Koos besloten om in elk geval alle optredens tot en met september te annuleren. 'Zodat Koos de kuren zo fit mogelijk kan ondergaan', vertelt Joyce Lukassen van zijn boekingskantoor. 'Als dan alles weer goed is, zal Koos weer gewoon gaan optreden. Maar het kan ook zijn dat de behandeling langer duurt. Dan zullen we er op terug komen. De gezondheid van Koos gaat voor alles!