×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Koos Alberts viert gouden huwelijk

1.09.2017 -

Koos Alberts heeft als tiener hard moeten vechten om zijn vrouw voor zich te winnen. Er waren meer kapers op de kust, vertelt de volkszanger in De Telegraaf. Hij en zijn vrouw Joke vieren vrijdag hun vijftigjarig huwelijksjubileum.


"Ik was dus pas veertien, toen ik haar leerde kennen. Maar zo jong als ik was, ik vond haar meteen een stoot", zo kijkt Koos terug. "Ik heb in die tijd menig gozertje een tik op zijn snoet gegeven. Dan waren ze op Joke uit, ze wilden verkering met haar, maar ze was van mij. Ik heb echt heel wat voor haar moeten knokken, maar dat is het allemaal waard geweest."

Koos is Joke eeuwig dankbaar voor haar steun, vooral in de tijd na het ongeluk waarbij Koos een dwarslaesie opliep. "Niks was ooit teveel of te zwaar", aldus de zanger. "Terwijl haar leven natuurlijk ook in één klap was veranderd. Het is aan Joke te danken dat ik hier nog zit. Zij moet mij dagelijks in en uit de auto krijgen."

"Als er wat met haar zou gebeuren, ik zou niet weten hoe het met mij verder moest", gaat Koos verder, die vermoedt dat hij in dat geval zelf ook snel zal sterven. "Uit verdriet, want ik hou zo zielsveel van die vrouw. Het beste is dat ik als eerste ga, het is geen vrolijk praatje, maar wel realiteit. Joke is en blijft mijn alles voor altijd."